Googlede Ara

İskender Pala Efsane (Bir Barbaros Romanı) Kitap Özeti


Yerli bir roman olan Efsane kitabı 2013 çıkışlıdır.Rommanın yazarı İskender Pala'nın son ürünüdür.Romanın yayınevliğini Kapı Yayınevi üstlenmiştir.Roman kısa zamanda çok satanlara girmiş ve halen zirvedeki yerini korumaktadır.Halk arasında çok tutulan bir kitapdır.

Efsane (Bir Barbaros Romanı) Kitap Özeti

İskender Pala her yeni romanı ile hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor ve artık tarihi aşk hikayelerinin vazgeçilmez yazarlarından biri haline geldi.

Tarihin ünlü isimleri ile efsanevi aşk hikayelerini bir bütün haline getirip okurlarına mükemmel romanlar sunan İskender Pala son kitabı olan Efsane Bir Barbaros Romanı ile bu kez Barbaros Hayreddin Paşayı içine alan efsanevi bir aşk hikayesini okurlarına sunuyor.

Türk tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Barbaros Hayreddin Paşayı tarih kitaplarında okuduğumuz aksine farklı bir yaklaşım ile ele alan kitap hem tarih bilginizi genişletiyor hem de zevkle okuyabileceğiniz bir eser sunuyor.

Savaşları, Denizleri ve bir çok şehri içine alan, hem büyük bir kahramanı anlatan hem de romantik bir aşk hikayesi sunan Efsane Bir Barbaros Romanı herkesin severek okuyacağı güzel bir kitap

Kategori: , , , , ,

0 yorum